VAŠE SU MISURA ODELO

Unikatna odela, krojena po meri

Savršen spoj elegancije i komfora

ISKUSTVO STARIH MAJSTORA

Vaš jedinstveni Canali doživljaj počinje temeljnom konsultacijom sa jednim od naših profesionalnih krojača. Mi se ne bavimo formularima i ispraznim razgovorima. Svaka konsultacija sa našim krojačima je slobodna i nesputana, i suštinski podjednako jedinstvena koliko i ukus i potrebe svakog od naših klijenata.

SPECIJALNO KROJENA ODELA

Naši profesionalni krojači će Vam pomoći da odaberete osnovni stil, u skladu s onim što odgovara Vašem odevnom ukusu i telesnoj građi. Potom Vam krojač uzima precizne mere kako bi osigurao kreiranje Su Misura odela koje savršeno odgovara Vašim pokretima, držanju i stilu.

MATERIJALI VRHUNSKOG KVALITETA

Canali pruža izbor od preko 500 materijala za Vaše Su Misura unikatno odelo, uključujući ekskluzivne sezonske kolekcije. Za jesen/zimu preporučujemo vodootporne vunene materijale, kao i kašmir i mešavine angore, kamilje dlake i mohera. U prolećnoj kolekciji su zastupljeni čista vuna, lan i mešavine svile i Super 200S – tkanine vrhunskog kvaliteta, za istinske poznavaoce stila.

PAŽNJA POSVEĆENA DETALJIMA

Su Misura Vam omogućava da u potpunosti personalizujete svoje odelo. Nakon što odaberete kroj i materijal, imate mogućnost da prilagodite i ostale elemente svom stilu, kao što su vrsta dugmadi, petlji za kaiš ili postavljanje dodatnih džepova. Svako Si Misura odelo je jedinstveno i kao takvo, dolazi uz specijalno izvezenu etiketu sa Vašim imenom.

ZAKAŽITE SVOJ LIČNI TERMIN

Doživite jedinstveno Su Misura iskustvo, i naručite unikatno odelo, napravljeno od najkvalitetnijih materijala. Ostavite nam svoje podatke i ubrzo ćemo Vas kontaktirati.

Unesite ime i email adresu, i odmah ćemo Vam poslati kod.

Uspešno ste izvršili prijavu za kupon! Proverite mejl i skinite Vaš kupon.